Barbille pyöreä pöytä

11.00

Lammasta vähän ujostuttaa mutta niin tekisi mieli kertoa tästä kivasta pöydästä, jonka alle voi tehdä vaikka majan!

Barbin pyöreä pöytä on koottava kaluste 1:6 mittakaavassa.

Materiaali: 4mm kotimainen koivuvaneri.

Mitat: pöydän kannen halkaisija on n. 11 cm ja korkeutta kootulla pöydällä on n. 9.5 cm

Kuvan pöydän olen somistanut decoupage tekniikalla. Pöydän osat paketissa ovat käsittelemättömiä, joten voit itse tuunata siitä mieleisesi.

Kuvaus

Barbille pyöreä pöytä

Barbin pyöreä pöytä
Bää tarjoan ystävälle parasta Barbin luvalla hänen kauniilta pöydältä
Etiketti ja ohje Barbin pyöreään pöytään.
Etiketti ja ohje Barbin pyöreään pöytään.

Kokoaminen

Aloita pöydän kokoaminen Barbille  nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa PYÖREÄ PÖYTÄ ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen.

Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa esim. erikeepperiä.

Käsittely

Pyöreän pöydän voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Itse käytän yleensä akryylivärejä. Kuvan pöydän olen päälystänyt decoupage tekniikalla.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Koottavat saat hankittua helpoimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä.

Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. Jos haluat hakea  jotain tiettyä , tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).