Hieno Talli 1:18 kauniilla liukuovilla

45.00

Koottava Talli  1:18 korkeus n. 14 cm, sisätila 18 x 13.2 cm, katto 20 x 15.3cm lattia 20 x 17.3 cm sisältää osat yhteen hienoon talliin liukuovilla. Mukana myös hylly ja kolme koukkua (koukut puuttuu kuvasta, ne asennetaan hyllyn alle). materiaali kotimaista koivuvaneria.

Tasakattoisen tallin katolle saat vaikka mitä. Kattoterassin, kattopuutarhan, kattokanalan, Kattohuoneen Tallitytölle/pojalle… Paketissa on tallin osat lyhty,siili heppa ja poika ovat mittakaava rekvisiittaa eivätkä kuulu pakettiin.

Aivan mainio askartelutehtävä sanoo siili. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) tai puuliimaa. Päädyissä on rimakuviointi ja ikkunat.
Päädyssä on hylly ja kolme koukkua. Sisäseinät on kuvioimattomat.

Sisältää pieniä osia. Ei alle kolmevuotiaille.

 

Kuvaus

Hieno Talli 1:18 kauniilla liukuovilla

Talli liukuovilla
Ohje ja Etiketti koottavaan Talliin 1:18.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .