Jakkara nukkekotiin 2 kpl 1:12

3.74

Koottavat jakkarat 2 kpl  käsittelemätöntä koivuvaneria 1/12 nukkekotiin

Nitkuttele osat irti rauhallisesti. Jakkaroiden kokoamiseen tarvitset erikeepperityyppistä liimaa.

Jakkaran voit verhoilla tai käsitellä kuten minkätahansa puuesineen. Maalata, lakata, vahata, öljytä….Jakkaroista saat iloisia ja erityylisiä ryhmiä maalaamalla. Itse käytän akryylimaalia tai nk. kalkkimaalia. Vanerille käy kaikki maalit myös vahaaminen ja lakkaaminen onnistuu.

Klikkaa kuvia, näet paremmin.

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Koottava kotimainen

pyöreät jakkarat nukkekotiin 1:12 ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja ja istumisesta kulunutta kohtaa hienolla hiekkapaperilla.

Aloita kokoaminen

nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa jakkarat ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) jakkarat voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Jos haluat sekä maalata että verhoilla jakkaran, verhoile kansi erikseen ja maalaa muut osat ennen kokoamista.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .