Jumppakaverit

10.00

Jumppa kaverit teemme verstaallamme Kangasalla koivuvanerista. Klikkaa ja Katso kun jumppakaveri esittää voltteja

Paketissa on: telinevoimistelija-kissa, puntteja nosteleva pupu ja telineen osat. Nitkuttele aluksi osat irti rauhallisesti. Jos haluat koota kaverit ja telineen pysyvästi, käytä yleisliimaa esim. erikeepperiä.

Kaverit voit maalata tai värittää makusi mukaan. Kuvan malleissa olen käyttänyt akryylivärejä.

Iloiset jumpparit voit lähettää myös suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Laita silloin ystäväsi osoite “toimitus eri osoitteeseen” kohtaan.

Paketissa on pieniä osia. Ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Klikkaa ja Katso kun jumppakaveri esittää voltteja

Jumppakaverit

Gepetto verkkokaupassa myynnissä olevat vanerituotteet kuten nämä jumppakaverit ovat omia mallejamme materiaalina koivuvaneri. Valmistus laserleikkaamalla omalla verstaallamme Kangasalla . Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla.

Nitkuttele aluksi osat irti levystä rauhallisesti.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

YMPÄRISTÖ

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

SAATAVUUS

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .Klikkaa ja Katso kun jumppakaveri esittää voltteja