KEIJUKAVERIT- postikortti/ kolme keijua

12.00

Koottavat kotimaiset keijukaverukset käsittelemätöntä koivuvaneria. Paketissa on osat kahteen istuvaan keijuun sekä yhteen seisovaan keijuun (korkeus n.7,4 cm) Keijut valmistamme verstaallamme Kangasalla. Keijut on pakattu postikortiksi (alle 50g). Voit lähettää kortin myös suoraan kauttamme ilman erillisiä kuluja. Ilmoita silloin toimitusosoitteeksi ystäväsi osoite.

Aloita kokominen nitkuttelemalla osat irti levystä rauhallisesti. Käytä kokoamiseen erikeepperityyppistä liimaa.

Keijuja voit voit käsitellä kuten puuta: maalata, lakata, vahata, öljytä…
Muu kuvissa näkyvä rekvisiitta ei kuulu pakettiin. Klikkaa kuvia, näet paremin.

Kuvat:ylin: Postikortin korttipainatuspuoli. Keskellä: ohjeita. Alimmassa kuvassa on postikortin sisältämä levy, josta osat nitkutellaan irti ja liimataan yhteen.

Sisältää pieniä osia, ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

KEIJUKAVERIT KOLME KEIJUA

KOLME KEIJUA käsittelemätöntä koivuvaneria.
Nitkuttele osat irti rauhallisesti.
Käytä kokoamiseen erikeepperi tyyppistä liimaa. KEIJUT voit käsitellä kuten minkä tahansa puuesineen: lakata, vahata, maalata…

Sisältää pieniä osia. Ei alle 3v.

Gepeton koottavat valmistetaan omalla vertaallamme Kangasalla. Konemme hyrräävät ekosähköllä.

”Hän tuli kotiin, askarteli hetken ja pelasti päivänsä”
Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .