Kaksi koottavaa lelumäyräkoiraa 1:12

6.00

Kaksi koottavaa höpöä ja söpöä lelumäyräkoiraa rullailee trailereillaan.

Kotimaista vaneria ja suomalaista työtä tietysti! Paketissa on mukana myös vetonarut.

Kun olet nitkutellut osat rauhallisesti irti levystä, tarvitset vielä erikeepperityyppistä yleisliimaa kokoamiseen.

Mitat: Traileri koottuna renkaineen : pituus n. 2.5 cm , leveys n. 2 cm korkeus  n. 0.8 cm. Mäyräkoirat n. 1.6 cm (korkeus)x 3 cm.

Kokoamisohje etiketissä ja tuotekuvauksessa.

Pikkunalle ulkoiluttaa koiria mielellään, mutta ei kuulu pakettiin.

Koottava sisältää pieniä ja pienenpieniä osia, joten tämä paketti ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Kaksi koottavaa lelumäyräkoiraa 1:12

Mäyräkoirat
Etiketti ja ohje koottaviin lelumäyräkoiriin 1:12
Osat kahteen koottavaan mäyräkoiraleluun 1:12
Osat kahteen koottavaan mäyräkoiraleluun 1:12. Sivuilla renkaat, alarivissä akselinpidikkeet. Akselit ja vetonarut kuluvat myös pakettiin.

 

Pakettiin kuuluu kaksi mäyräkoiraa,trailerit  ja 8 kpl renkaita, akseli aihio sekä vetonarut. Akselin voi katkaista aihiosta saksilla tai mattopuukolla (mattopuukkoa käyttäessäsi katkaise akselit oikeaan mittaan ennen renkaiden asentamista).

Kokoaminen ja käsittely/kaksi koottavaa

Irroitettuasi osat levystä rauhallisesti nitkuttelemalla tuumaa hetki.

Jos haluat maalata koirat, kannattaa se tehdä ennen renkaiden asentamista. Vanerille käy kaikki maalit ja käsittelyaineet (öljyt,vahat,lakat) mitä Suomesta löytyy.Itse käytän enimmäkseen akryylivärejä. Nämä kissat  maalasin akryyliväreillä. muista myös, että kaikkia vesiliukoisia värejä voi sekoittaa keskenään. Jos sinulla on esimerkiksi valkoista akryylimaalia (tai kalkkimaalia) saat siitä hyvin pastelisävyjä sekoittamalla maaliin peiteväriä (akryyimaalin sideaine riittää sitomaan pienen määrän peitevärin pigmenttiä hienosti). Muuten pelkällä peitevärillä värjätyt kohdat kannattaa lakata, öljytä tai vahata, jos arvelet kohteen tulevan kovaan käyttöön tai sitä kosketeltavan märillä sormilla.

Maalaamisen jälkeen voitkin jo kiinnittää renkaat traileriin: Ensin toinen rengas tasaiseksi leikatun akselitikun päähän, akseli paikoilleen ja toinen rengas toiselle puolelle. Voit lyhentää akselin valmiiksi ennen toisen renkaan liittämistä tai katkaista esimerkiksi terävillä saksilla liittämisen jälkeen. Käytä liimaa renkaiden liittämiseen tarvittaessa, mutta älä liimaa renkaita tai akselia koiraan, ettei niiden pyöriminen esty.

Saatavuus:

Koottavat saat hankittua helpoimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan
täälä.

Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. Jos haluat hakea  jotain tiettyä , tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).

Materiaalit ja kotimaisuus

Käytämme koottavissa suomalaista koivuvaneria. Tuottajamme hankkii puunsa sertifioiduista metsistä.