Kissanpennut- 2 Koottavaa miniatyyrilelua

6.00

Kahden höpön ja söpön kissanpennun ja kahden trailerin paketti on ehdoton lisä kotimaisten Gepetto koottavien sarjan leluosastolle. Kissanpennut ovat kotimaista vaneria ja suomalaista työtä. Paketissa on mukana myös vetonarut, eihän siitä muuten mitään tule!

Kun olet nitkutellut osat rauhallisesti irti levystä, tarvitset vielä erikeepperityyppistä yleisliimaa kokoamiseen.

Mitat: Traileri koottuna renkaineen : pituus n. 2.5 cm , leveys n. 2 cm kokonaisuuden korkeus  koottuna on noin 2.8 cm.

Kokoamisohje etiketissä ja tuotekuvauksessa.

Vinjettikuvassa oikealla myös Kissa-lelu renkailla. Löydät sen kavereineen nettikaupast. Isomman kissalelun löydät täältä..

Pikkunalle ulkoiluttaa kisuja mielellään, mutta ei kuulu pakettiin.

Koottava sisältää pieniä ja pienenpieniä osia, joten tämä paketti ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

2 Koottavaa miniatyyrilelua 1:12

Askartelu ja Leikki kuuluu kaikille

Kissanpennut ovat sitä mieltä, että leikkiminen on kivaa yksin tai yhdessä ja vielä kivempaa, jos olet valmistanut lelun ihan itse!

Miniatyyrilelujen, materiaali on Suomalaista koivuvaneria.

Kaksi kissanpentua odottaa renkaita
Kissanpennut odottaa tässä vielä renkaita trailereihin.
Kaksi kissanpentua
Etiketti ja ohje kahteen miniatyyrileluun

Pakettiin kuuluu söpöt kissanpennut trailereineen ja 4 kpl renkaita, akseli aihio sekä vetonarut. Akselin voi katkaista aihiosta saksilla tai mattopuukolla (mattopuukkoa käyttäessäsi katkaise akselit oikeaan mittaan ennen renkaiden asentamista).

Nukkekodin koottavat/kokoaminen ja käsittely

Miniatyyrien kokoaminen on hyvä aloittaa tuumaamalla hetki missä järjestyksessä osat kannattaa liittää/ liimata yhteen ja onko jotkut osat hyvä maalata ennen kokoamista.

Jos haluat maalata kissat, kannattaa se tehdä ennen traileriin asentamista. Vanerille käy kaikki maalit ja käsittelyaineet (öljyt,vahat,lakat) mitä Suomesta löytyy. Itse käytän enimmäkseen akryylivärejä. Nämä kissat  maalasin akryyliväreillä. muista myös, että kaikkia vesiliukoisia värejä voi sekoittaa keskenään. Jos sinulla on esimerkiksi valkoista akryylimaalia (tai kalkkimaalia) saat siitä hyvin pastelisävyjä sekoittamalla maaliin peiteväriä (akryyimaalin sideaine riittää sitomaan pienen määrän peitevärin pigmenttiä hienosti). Muuten pelkällä peitevärillä värjätyt kohdat kannattaa lakata, öljytä tai vahata, jos arvelet kohteen tulevan kovaan käyttöön tai sitä kosketeltavan märillä sormilla.

Maalaamisen jälkeen voitkin jo kiinnittää renkaat trailerin: Ensin toinen rengas tasaiseksi leikatun akselitikun päähän, akseli paikoilleen ja toinen rengas toiselle puolelle. Voit lyhentää akselin valmiiksi ennen toisen renkaan liittämistä tai katkaista esimerkiksi terävillä saksilla liittämisen jälkeen. Käytä liimaa renkaiden liittämiseen tarvittaessa, mutta älä liimaa renkaita tai akseliatraileriin, ettei niiden pyöriminen esty.

Saatavuus:

Koottavat saat hankittua helpoimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan
täälä.

Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. Jos haluat hakea  jotain tiettyä , tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).

Materiaalit ja kotimaisuus

Käytämme koottavissa suomalaista koivuvaneria. Tuottajamme hankkii puunsa sertifioiduista metsistä.