Kirjontaan pohjat vaikka korvakoruille

5.00

Kirjonta on kivaa, vaikka mahdollisuuksien kirjo voikin aiheuttaa ongelmia päätöksenteossa…mmm kirjoisiko langalla, helmillä, maalaisiko ja kirjoisi, maalaisiko vaan.. niin tai tekisikö pimeässä kimmeltävät heijastavat korvikset heijastavalla langalla kirjoen ?

Tässä pohja pienelle projektille kirjontaan vaikka ristipistona toteutettavaksi tai mitä kaikkea hienoa keksitkin. Pohjan vaneria voit käsitellä “miten vaan”: maalata,lakata,vahata,petsata…

Neliönmuotoiset (2×2 cm) pohjat valmistamme Kangasalla  verstaallamme suomalaisesta 2 mm koivuvanerista.

Kirjontapohjasta löytyy valikoimistamme myös ympyränmuotoinen 5 cm halkaisijaltaan oleva versio sekä neliönmuotoinen 5×5 cm pohjat.

Kuvaus

Kirjontaan

Kirjonta on kivaa. Tässä pohja pienelle projektille kirjontaan vaikka ristipistona toteutettavaksi tai mitä kaikkea hienoa keksitkin.

KirjontaanSaatavuus:

Koruaihiot saat hankittua helpoimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä

Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. En yleensä pidä koruaihioita mukana messuilla. Jos haluat hakea  koruaihioita tai jotain muuta tiettyä tuotetta, tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).