Kustavilainen peilin kehys 1:12

4.90

Kustavilaistyylinen peilinkehys (n.3x8cm) käsittelemätöntä koivuvaneria 1:12 nukkekotiin.

Nitkuttele raami irti rauhallisesti. Peiliin tarvitset vielä esim. alumiinifolioa (kuten kuvassa) peiliksi.

Kehyksen voit käsitellä kuten minkätahansa puuesineen. Maalata, lakata, vahata, öljytä…. Kuvan kehyksen olen maalannut akryyliväreillä. Kuvassa myös Kustavilainen pikkupöytä. Koristekaiverrukset olen tässä maalannut, ne voi myös jättää maalaamatta, kuten pikkupöydässä peilin alla. Tällöin maalataan siveltimen lappeella melko vähällä ja kuivalla maalilla.

Klikkaa kuvia, näet paremmin. Vinjettikuvissa kehys sinivihreäksi maalattuna Kustavilaisessa roomboxissa, käsittelemätön kehys sekä kehys ja pöytä käsiteltynä ja käsittelemättä.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottava kotimainen kustavilainen peilin kehys 1:12

Nukkekodin peilinkehys on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Aloita nitkuttelenmalla kehys irti levystä rauhallisesti. Kehyksen voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Kaiverretut koristekuviot saat jäämän korostetusti näkyviin kun maalaat niiden yli niin ettei pensselissä ole liikaa eikä liian vetistä maalia. Kaiverruskuviot näkyvät kyllä vaikka maalaisit ne “umpeen” mutta ei niin korostetusti. Kuvassa peilin kuviot on maalattu” umpeen” pöydän “yli”.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .