Maustepurkit nukkekotiin

9.00

Puuttuuko nukkekotisi keittiöstä maustepurkit ? Tässä on kahdeksan erilaista koottavaa maustepurkkia. Purkit on valmistettu Kangasalla verstaallamme kotimaisesta koivuvanerista.

Vanerisia purkkeja sinun on helppo muokata mieleiseksesi. Vanerin käsitteleminen onnistuu käytännössä “miten vaan”. Voit maalata,lakata, vahata, värittää puukynillä tai tusseilla… Kantikkaisiin purkkeihin on myös helppo kietaista ja liimata oma printattu pikkuetiketti vaikka rosmariinille!

Kaikki maustepurkit ovat kokoonliimattuna syvyydeltään  n. 0,6 cm.  Korkeus kansineen vaihtelee 1 -1.5 cm välillä, leveys  0.8 – 1 cm.

 

 

Kuvaus

Maustepurkit

Pikkunalle näyttää miten maustepurkit kootaan

Maustepurkit nukkekotiin
Pikkunalle on jo nitkutellut osat irti levystä rauhallisesti. Liimaamiseen Nalle käyttää Anun suositusten mukaan erikeepperityyppistä yleisliimaa. Välineeksi Nalle on valinnut hammastikun. Ei ollenkaan huono valinta.
Maustepurkit nukkekotiin
Nyt on yleensä niin tarkkaavainen Pikkunalle käsittänyt jotain väärin. Anu yritti sanoa, että muista aina kootessa pyöritellä kokoamaasi esinettä ja tarkkailla sitä kaikista kulmista, ennen kuin annat liiman kuivaa. Ai eikös se sanonutkaan, että muista kieriä purkin kanssa?
Maustepurkit nukkekotiin
Noniin, sano Nalle, kun oli liimannut purkin osat yhteen ja muistanut vieläpä liimata tekstipuolet ulkopuolelle ja oikeinpäin! Siis noniin, nyt liimataan kansi kokoon. Laita liimaa vain kannen keskimmäisen osan yläosaan molemmin puolin.
Maustepurkit nukkekotiin
Tästä minä tykkään intoilee nalle riittää kun aluksi saan kannen palat suurinpiirtein yhteen. Sitten laitan kannen paikoilleen purkkiin ja tasaan osat siinä. Hyvä tulee ja ei ollenkaan niin vaikeaa kuin aluksi tuntui. Täytyy vaan muistaa kannen tasattuaan nostaa se pois, ettei tule vahingossa liimattua sitä purkkiin kiinni, jos on tullut käytettyä liimaa niin että pursuaa yli!
Maustepurkki nukkekotiin
Bravo Pikkunalle!