koottava PIT STOP

10.91

Koottava Pit Stop pikkuautoille, käsittelemäröntä koivuvaneria. Mainio pikkuautoleikkiin.

Koottavassa Pit Stopissa on myös tekemistä. Käytä kokoamiseen erikeepperi tyyppistä yleisliimaa. Pit Stopin voit maalata, lakata, vahata… Kaikki värit käy. Itse käytän usemmiten akryylivärejä.

Sisältää pieniä osia. Ei alle 3 vuotiaille.

Korkeus koottuna n.8.5 cm pohja n. 8 x 16.7 cm. tallin sisäkorkeus on n. 5.5 cm.

Kuvaus

PIT STOP

Aloita

PIT STOPIN kokoaminen nitkuttelemalla osat irti levyistä rauhallisesti. Kokoa PIT STOP kertaalleen ilman liimaa ja huomioidaksesi mihin liimaa tulee lisätä. Kootessa käytä erikeepperi tyyppistä liimaa (pikaliimoja tai kuumaliimaa en tähän suosittele).

PIT STOP on mahdollista käsitellä kuten puuesine: lakata, vahata, maalata esim. akryyliväreillä. Vedellä ei kannata lutrata liikaa (se nostaa puun pinnan karvat pystyyn, hoituu hiomalla, jos niin pääsee käymään).

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille

Gepetto kaupassa myynnissä olevat vanerituotteet kuten PIT STOP ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Koottavat ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla.

Koneeme käyvät ekosähköllä

Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita. Meillä on mm. kuivakäymälät, oma jätevesien puhdistus (toimiva sellainen) sekä hakekeskuslämmitys.

Saatavuus:

Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Verstaalta (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .