koottava PIT STOP

12.00

Koottava Pit Stop pikkuautoille, käsittelemätöntä kotimaista koivuvaneria.

Käytä kokoamiseen erikeepperi tyyppistä yleisliimaa. Pit Stopin voit maalata, lakata, vahata… Kaikki värit käy. Itse käytän usemmiten akryylivärejä.

Sisältää pieniä osia. Ei alle 3 vuotiaille.

Korkeus koottuna n.8.5 cm pohja n. 8 x 16.7 cm. tallin sisäkorkeus on n. 5.5 cm.

Itse tehdyn iloa ja leikin riemua t: Anu/ Gepetto

Kuvaus

PIT STOP

Aloita

PIT STOPIN kokoaminen nitkuttelemalla osat irti levyistä rauhallisesti. Kokoa PIT STOP kertaalleen ilman liimaa ja huomioidaksesi mihin liimaa tulee lisätä. Kootessa käytä erikeepperi tyyppistä liimaa (pikaliimoja tai kuumaliimaa en tähän suosittele).

PIT STOPin voit  käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata esim. akryyliväreillä. Vedellä ei kannata lutrata liikaa (se nostaa puun pinnan karvat pystyyn, hoituu hiomalla, jos niin pääsee käymään).

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille

Gepetto kaupassa myynnissä olevat vanerituotteet kuten PIT STOP ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Koottavat ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla.

Koneeme käyvät ekosähköllä

Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaalta (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .