Puntti-setti 1/12

7.01

Koottavat levypainot ja tanko sekä käsipainot 1/12 käsittelemätöntä koivuvaneria n 4mm.
sis. levypainojen tanko n. 10 cm + 2x “20 kg” levy (halkaisija n.3 cm), 2x “10 kg” levy (halkaisija n. 2.3 cm) ja kaksi käsipainoa (halkaisija n. 1.6 mm). Alimmassa kuvassa näet osat ennen irroittamista. Osat ovat kiinni levyssä yhdestä pienestä pisteestä (kts. alin kuva/ punainen nuoli).

Nitkuttele aluksi osat irti rauhallisesti. Käytä kokoamiseen erikeepperi tyyppistä liimaa tai puuliimaa (Jos tarvitsee).
Vaneria voit vahata, lakata, maalata… Puntti-Pupun, kuvassa oikealla, olen maalannut akryyliväreillä. (Pupu ei kuulu pakettiin, hän on vain töissä esittelemässä puntteja…ja ehkä vähän hauiksiaankin ?).

Puntti-setin voit lähettää myös suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Laita silloin ystäväsi osoite “toimitus eri osoitteeseen” kohtaan.

Osat ovat pieniä. Muistathan etteivät ne sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Puntti-setti

Puntti-setti on oma mallimme (design Anu Pellinen) materiaalina koivuvaneri. Valmistus laserleikkaamalla omalla verstaallamme Kangasalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla.

Nitkuttele aluksi osat irti levystä rauhallisesti.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

YMPÄRISTÖ

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

SAATAVUUS

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

.Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .