Ruokapöytä ja tuolit (Gottland) 4 kpl 1:24

12.00

Koottavat ruokapöytä ja neljä tuolia.

Materiaali on kotimaista käsittelemätöntä koivuvaneria.

Kuvassa pöytä ja tuoli. Paketissa 1 pöytä ja 4 tuolia. Kehto ja keinuhevonen eivät kuulu pakettiin.

Nitkuttele aluksi osat irti rauhallisesti. Kokoamiseen tarvitset erikeepperityyppistä liimaa.

Tuolit voit verhoilla tai käsitellä kuten minkä tahansa puuesineen: maalata, lakata, vahata, öljytä…. tämän tuolin ja pöydän olen maalannut akryyliväreillä.

Huomaa, että paketti sisältää pieniä osia  eikä sovi alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottavat ruokapöytä ja tuolit 4 kpl nukkekotiin 1:24

Ruokapöytä jatuolit ovat koivuvaneria ja valmistetaan  verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Kalusteiden osat ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja ja istumisesta kulunutta kohtaa hienolla hiekkapaperilla.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekotimyyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .