Ruokapöytä ja tuolit (Gottland) 4 kpl 1/24

12.00

Koottavat ruokapöytä ja tuolit 4kpl käsittelemätöntä koivuvaneria 1/24 nukkekotiin.

Kuvassa pöytä ja tuoli. Paketissa 1 pöytä ja 4 tuolia. Kehto ja keinuhevonen eivät kuulu pakettiin.

Nitkuttele osat irti rauhallisesti. Kokoamiseen tarvitset erikeepperityyppistä liimaa.

Tuolit voit verhoilla tai käsitellä kuten minkä tahansa puuesineen: maalata, lakata, vahata, öljytä…. tämän tuolin ja pöydän olen maalannut akryyliväreillä.

Klikkaa kuvia, näet paremmin.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottavat ruokapöytä ja tuolit 4 kpl nukkekotiin 1/24

Ruokapöytä jatuolit ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja ja istumisesta kulunutta kohtaa hienolla hiekkapaperilla.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä ja hoidamme kuljetukset mydieselin voimalla. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .