Ruokapöytä ja tuolit (Nostalginen) 4 kpl 1:24

12.00

Koottavat ruokapöytä ja tuolit 4kpl käsittelemätöntä koivuvaneria 1/24 nukkekotiin. Tuolin selkänojan korkeus n. 3.9 cm leveys 1.5 cm istuin 1.5×1.7 cm koko syvyys selkänojineen 2 cm. Pöydän kansi 4×3.1 cm korkeus n. 3.1 cm.

Kuvassa pöytä ja 3 tuolia . Paketissa 1 pöytä ja 4 tuolia. Pulla ym. rekvisiitat eivät kuulu pakettiin.

Nitkuttele osat irti rauhallisesti. Kokoamiseen tarvitset erikeepperityyppistä liimaa.

Tuolit voit verhoilla tai käsitellä kuten minkä tahansa puuesineen: maalata, lakata, vahata, öljytä…. nämä tuolit tuolin ja pöydän olen maalannut akryyliväreillä.

Klikkaa kuvia, näet paremmin.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottavat ruokapöytä ja tuolit 4 kpl nukkekotiin 1:24

Ruokapöytä jatuolit ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja ja istumisesta kulunutta kohtaa hienolla hiekkapaperilla.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .