Ruokapöytä ja tuolit (Nostalginen) 4 kpl 1:24

12.00

Koottavat ruokapöytä ja tuolit( 4kpl) käsittelemätöntä kotimaista koivuvaneria.

Mittakaava 1:24

Mitat: Tuolin selkänojan korkeus n. 3.9 cm leveys 1.5 cm istuin 1.5×1.7 cm koko syvyys selkänojineen 2 cm. Pöydän kansi 4×3.1 cm korkeus n. 3.1 cm.

Kuvassa pöytä ja 3 tuolia . Paketissa 1 pöytä ja 4 tuolia.

Pulla ym. rekvisiitat eivät kuulu pakettiin.

Nitkuttele aluksi osat irti rauhallisesti. Kokoamiseen tarvitset erikeepperityyppistä yleisliimaa tai puuliimaa.

Tuolit voit verhoilla tai käsitellä kuten minkä tahansa puuesineen: maalata, lakata, vahata, öljytä…. nämä tuolit tuolin ja pöydän olen maalannut akryyliväreillä. Levystä jää ylimääräistä materiaalia maalauskokeiluja varten.

Mukavia askateluhetkiä!

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottavat ruokapöytä ja tuolit 4 kpl nukkekotiin 1:24

Ruokapöytä jatuolit ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja ja istumisesta kulunutta kohtaa hienolla hiekkapaperilla.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .