Seimikuvaelma 1:24

70.00

Koottava Seimirakennus  ja  seimen hahmot

Koottava Seimirakennus ja kaikki seimen hahmot 1:24 käsittelemätöntä koivuvaneria. Vaneria voit käsitellä kuten puuta: maalata, vahata, lakata…

Pakettiin kuuluu SEIMI RAKENNUS ( 2 kattopalaa, taka- ja etuseinä(raamit), sivuseinät, eläinten pilttuun seinä ja portti tolppineen sekä lattia/ pohjapala) sekä Viisi hahmosettiä (Maria, Jeesus-vauva pikku seimineen ja Joosef-,Aasi ja härkä,  Kolme itämaan tietäjää, Kaksi paimenta ja kolme lammasta )  .

Seimessä on piltuu, jonka ovi aukeaa sivulle vetämällä. Tallin korkeus on n. 13.4 cm. Leveys  16.5 cm syvyys 9 cm. Pohjalevy n. 19 x 16 cm. Seimi kootaan loviliitoksin. Erikeepperi tyyppistä yleisliimaa tarvitset, jos  haluat koota seimen pysyvästi, koossa se pysyy ilman liimaakin. Hahmot on hyvä liimata pieneen pystytysalustaan etteivät ne irtoile liikuteltaessa.

Kuvissa näkyvät maalatut  hahmot  olen maalannut akryylimaalilla.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

 

 

Varastossa

Kuvaus

Seimikuvaelma

Kokoaminen

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla pienemmät osat irti levystä rauhallisesti. Jos liimaat seimen kokoon, kokoa seimi kertaalleen ilman liimaa huomioidaksesi mihin liimaa tulee lisätä. Käytä erikeepperi tyyppistä liimaa (pikaliimoja tai kuumaliimaa en tähän suosittele). Seimikuvaelma on myös mahdollista jättää pinottavaksi varastoon.

Käsittely

Seimen voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata esim. akryyliväreillä. Vedellä ei kannata lutrata liikaa (se nostaa puun pinnan karvat pystyyn, hoituu hiomalla, jos niin pääsee käymään). Ulkopuolelle piirretyt ikkunanpielet on kaiverettu. Ura auttaa eri värien rajaamisessa maalatessa.

Kokoamisohje pakkauksessa ja vinjettikuvassa (seinemi kuvaelman rakennus on sama kuin ponitalli).
Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Valmistus

Gepetto kaupassa myynnissä olevat vanerituotteet kuten Seimi hahmoineen ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteeseen kuuluvia kaiverruksia (esim. huvilan ikunanpielet ja kivijalka) lukuunottamatta tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Seimikuvaelmaa voit kysyä jälleenmyyjiltämme joiden kohdalle on merkitty nukkekotikalusteet (jälleenmyyjät löydät etusivulta yläreunasta painikkeesta agentit ja jälleenmyyjät).

Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Verstaalta (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta tavataan täälä.