Tonttuovi, ikkuna ja pikkutonttu

12.00

Hauska kotimainen tonttuovi. Ovi portaineen on n. 6 x 11.5 cm.

Vanerikortissa on nitkuttelemalla helposti irroitettavat ovi, ikkuna ja tonttu. Voit halutessasi maalata ne esim akryyliväreillä. Vaneria voit käsitellä kuin puuta joten vahaaminen, lakkaus ja petsauskin käy.

Oven ikknoineen ja tonttuineen voit postittaa ystävälle. Paketissa (alle 50g)on korttiviivat ja etiketti toisella puolella (kts. vinjettikuva). Toimitamme tonttuoven myös ystävällesi suoraan ilman erillisiä kuluja. Valitse/kirjoita silloin tilaukselle toimitusosoitteeksi ystäväasi osoite.

Enemmän kuin tavara – mukavaa tekemistä !

Kokonaisuudessa on pieniä osia joten tämä tonttuovi ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Vanerikortti Tonttuovi

Tonttuovi paketin osat ovat koivuvaneria. Valmistus omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla.  Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja.

Nitkuttele tonttuoven osat irti levystä rauhallisesti. Vaneria voit käsitellä kuten puuta: lakata, vahata, maalata… Itse käytän usein akryylimaaleja.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös vanerituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekotimyyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta tavataan täälä.