Terassitalo Aurinkoinen 1:18

95.00

Hurmaava koottava Terassitalo Aurinkoinen portaineen 1:18 . Tekemistä – ei pelkkä tavara !

Talon osat  ovat käsittelemätöntä Suomalaista koivuvaneria. Paketin kuuluu talon ja portaiden osat.

Korkeus n. 43,5 cm, etuseinä 42 (20+23) cm, sivuseinä n.22,2 cm (ulkomittoja). materiaali 4mm koivuvaneri

Terassitalo Aurinkoisen voit halutessasi käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata,petsata, maalata esim. akryyliväreillä (oma suosikkini) mikä ettei myös kalkkimaaleilla.

Portaan kokoamiseen tarvitset erikeepperi tyyppistä yleislimaa tai puuliimaa.  Talon voi koota porrasta lukuunottamatta ilman liimaa.

Lisätietoja Tuotekuvauksessa. Tarkempi ohje on mukana myös pakkauksessa (kts. myös vinjettikuvat).

Sisältää pieniä osia – ei sovellu alle 3 vuotiaille. Taidoista ja kokemuksesta riippuen alle kouluikäiset saattavat kaivata kaveria kokoamiseen.

Varastossa

Kuvaus

Terassitalo

Koottava nukkekoti 1:18

 

Osat terassitaloon ovat kotimaista koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteeseen kuuluvia kaiverruksia (esim. huvilan ikunanpielet ja kivijalka) lukuunottamatta osat ovat käsittelemätömiä.

Terassitalo kotaan pääasiassa loviliitoksilla eli se on mahdollista jättää pinottavaksi varastoon. Voit toki myös liimata sen pysyvästi kokoon. Käytä silloin erikeepperi tyyppistä yleisliimaa tai  puuliimaa. Porras kaipaa liimaa pysyäkseen ruodussa.  Portaan pytyy pitämään erillisenä elementtinä (purkumahdollisuus).

Yleistä

Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla.
Terassitalon voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata esim. akryyliväreillä (kuten kuvissa). Vedellä ei kannata lutrata liikaa (se nostaa puun pinnan karvat pystyyn, hoituu hiomalla, jos niin pääsee käymään). Ulkopuolelle piirretyt ikkunanpielet, sokkelikivet ym. on kaiverettu. Ura auttaa eri värien rajaamisessa maalatessa.

Kokoaminen

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla portaan osat irti levystä rauhallisesti. Liimaa sen jälkeen porras kokoon. Liiman kuivuessa voit koota huvilan kertaalleen ilman liimaa ja huomioida mihin liimaa tulee lisätä, jos olet päättänyt koota talon pysyvästi. Käytä erikeepperi tyyppistä liimaa (pikaliimoja tai kuumaliimaa en tähän suosittele). Aseta porras liiman kuivuttua sisään ennen katon laittamista paikoilleen. Liimaamaton katto lukitaan paikoilleen “lumiesteillä”.

Sisätyöt

Kaikki vaativat sisätyöt kuten koristemaalukset, mahdolliset sisäpuoliset ikkunoiden pielilistoitukset, verhotankojen pidikkeet ym. kannattaa tehdä ennen talon lopullista kokoamista. Lattia-ja kattolistat kannattaa asentaa vasta kokoamisen jälkeen. Varsinkin, jos haluat nurkat jiiriin.

Tarkempi ohje pakkauksessa (kts. myös vinjettikuvat)

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Saatavuus

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaalta (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 tai gepetto@gepetto.fi) aikaan.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .

Apua

Apua saat tarvittaessa kirjoittamalla gepetto@gepetto.fi tai soittamalla Anulle 050 3765848.