Tyynyliina vauvalle 34,5×26 cm

18.00

“Varjele minua kuin silmäterää – kätke minut siipiesi suojaan” tekstillä varustettu pieni tyynyliina ensiliinaksi (päänaluseksi) vauvalle.

Koko: n. 34,5×26 cm. Materiaali: 100% puuvillaa. Pesu 60 astetta.

Mieluinen käyttökelpoinen lahja vauvan ensimäiseksi tyynyliinaksi.  Turvallisesti myrkyttömin värein painetut kuvitukset ja ajattomat tekstit säilyvät vuosikausia kirkkaina. Kotimainen Gepetto tyynyliina on pakattu pakkaukseen, joka toimii samalla sekä lahjapakkauksena että tarvittaessa kuorena postittaessa.

 

Varastossa

Kuvaus

Tyynyliina  vauvalle

Kotimainen tyynyliina n. 34,5×26 cm 100% puuvillaa.

 

Tyynyliina vauvalle
Kotimainen tyynyliina varjele minua…tekstillä

Mieluinen lahja ensimmäiseksi päänaluseksi. 100 % puuvillalle turvallisesti myrkyttömin värein painetut kuvitukset ja ajattomat tekstit säilyvät vuosikausia kirkkaina (60 asteen pesu). Kotimainen Gepetto tyynyliina on pakattu kierrätyskartonkiseen pakkaukseen joka toimii samalla sekä lahjapakkauksena että tarvittaessa kuorena postittaessa.

Paketin voi käyttää askarteluun. Siitä voi tehdä postikortin tai kehystää vaikka pienen taulun. Loppukäyttö sytykkeinä tai kartonkikierrätykseen.
Offsetpaino koteloihimme on Eräsalon kirjapainon käsialaa erasalo Liinat painaa printscorpio

Saatavuus:

Tyynyliinat saat hankittua varmimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä.

Tapahtumissa tila loppuu meiltä aina kesken, joten jos haluat hakea  jotain tiettyä , tee ajoissa ennakkotilaus  tekstiviestillä 050 376 5848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).

Painotalomme ympäristöohjelma

Klikkaa otsikon linkkiä, jos haluat tutustua tarkemmin

SCORPIO ja YMPÄRISTÖ
SANOISTA TEKOIHIN

Pyrimme kaikessa toiminnassamme noudattamaan periaatettamme:

“Kuvittelemme kankaita – jälkiä jättämättä”