Tyynyliina vauvalle Varjele minua kuin… 34,5×26 cm

18.00

Varjele minua on  Aitoossa myrkyttömin värein painettu tyynyliina. Kuvaoriginaalin on maalannut Anu Pellinen Gepetosta.

Koko: n. 34,5×26 cm

Materiaali 100% puuvillaa.

Käyttökelpoinen lahja vauvan ensimäiseksi tyynyliinaksi.  Turvallisesti100 % puuvillalle myrkyttömin värein painetut kuvitukset ja ajattomat tekstit säilyvät vuosikausia kirkkaina (60 asteen pesu).

Kotimainen Gepetto tyynyliina on pakattu pakkaukseen, joka toimii samalla sekä lahjapakkauksena että tarvittaessa kuorena postittaessa.

Liina kulkee pakkauksessaan kirjeenä.

Varastossa

Kuvaus

Tyynyliina  vauvalle

Kotimainen silkkipainettu tyynyliina n. 34,5×25 cm

Vauvan ensiliinaan on tekstin valinnut ja originaalin maalannut Anu Pellinen Gepetosta.

TYYNYLIINAT VAUVALLE

Mieluinen käyttökelpoinen lahja ensimmäiseksi tyynyliinaksi. 100 % puuvillalle turvallisesti myrkyttömin väreinpainetut kuvitukset ja ajattomat tekstit säilyvät vuosikausia kirkkaina (60 asteen pesu).

Kotimainen Gepetto tyynyliina on pakattu luonnonvalkoiseen kierrätyskartonkiseen pakkaukseen, joka toimii samalla sekä lahjapakkauksena, että tarvittaessa kuorena postittaessa.

Paketin voi käyttää askarteluun. Siitä voi tehdä postikortin tai kehystää vaikka pienen taulun. Loppukäyttö sytykkeinä tai kartonkikierrätykseen.
Offsetpaino koteloihimme on Eräsalon kirjapainon käsialaa erasalo Liinat painaa printscorpio

Saatavuus:

Tyynyliinat saat hankittua varmimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä.

Tapahtumissa tila loppuu meiltä aina kesken, joten jos haluat hakea  jotain tiettyä , tee ajoissa ennakkotilaus  tekstiviestillä 050 376 5848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).

Painotalomme ympäristöohjelma

Klikkaa otsikon linkkiä, jos haluat tutustua tarkemmin

SCORPIO ja YMPÄRISTÖ
SANOISTA TEKOIHIN

Pyrimme kaikessa toiminnassamme noudattamaan periaatettamme:

“Kuvittelemme kankaita – jälkiä jättämättä”