Viulu 1:12

7.00

Hurmaava viulu nukkekodin viulistille, katusoittajalle tai muuten vaan… Viulu on käsittelemätöntä koivuvaneria. Se ei vaadi sen kummempaa kokoamista. Nitkuttele viulu rauhallisesti irti levystä.

Vilulun voit maalata, lakata, vahata… Viulun pituus on n. 4.8 cm, leveimmältä kohdalta viulu on n. 1.8 cm.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Viulu 1:12

Miniatyyri viulu
Etiketti ja ohje miniatyyriviuluu.

Viulu 1:12 nukkekotiin on koivuvaneria. Valmistamme pikku viulun verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Pienet kiiltävät korostukset hoituu kynsilakalla, jos et halua hankkia isompaa lakkapurkkia.

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti Viulua 1:12 ei tarvitse koota voit siirtyä suoraan “soittamaan” tai maalaamaan viulun halutessasi.

Pieni Viulu 1:12 on hauska lahja musiikin ystävälle ihan muutenkin vaan vaikka nukekotiharrastusta ei olisikaan. Voit tuunata viulun hienoksi lahjaksi tai lähettää kirjeessä pienen askartelutehtävän ystävällesi.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

YMPÄRISTÖ

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

SAATAVUUS

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18).
Lisäksi käyn useissa nukkekotimyyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta tavataan täälä .