Pienitalopuusta 1/24 2krs

32.00

Hurmaava koottava Miniatyyritalo 1/24 käsittelemätöntä koivuvaneria. Tässä talossa on 2 kerrosta ja vintt . Talo on koottuna ulkomitoiltaan n.33,5 cm korkea, n. 14,2 cm leveä ja n.12,3 cm syvä. Ruskeat viivat joilla talo on kuvioitu ovat pienessä urassa, tämä helpottaa värien rajaamista maalatessa. Kokoamiseen tarvitset erikeepperi tyyppistä yleisliimaa.

Talopakettiin kuuluu: kattopalat, seinät ja kolme välipohjaa, 2 kangas saranaa ja ohje . Katto on kuvioitu saumatuksi peltikatoksi. Ikkunat ovat T-ikkunoita. Etuseinä saranoidaan aukeavaksi, seinään piirretty etuovi ei aukea. Vintissä on sivuseinissä on lisäksi pyöreät ikunat ja takaseinässä  kaari-ikkuna kuten etuseinässäkin. 1 ja 2 krs takaseinissä ei ole ikkunaoita.

Klikkaa kuvia (kerran) niin näet paremmin.

Vinjettikuvissa näet mm. saman talon isompana 1/18 sekä muutaman erilaisen tavan maalata talo. Keltaisen talon olen maalannut kauttaaltaan akryyliväreillä. Puunväriseen taloon olen lisännyt hillitysti valkoista ikkunanpielilaudoituksiin ja harmaan sekä okran sävyjä sokkeliin.  Mikään ei estä pitäytymästä maalaamisessa – voit myös listoittaa halutessasi ikkunanpieliä, päällystää katon eri materiaaleilla,antaa villiviinin peittää seinät, tapetoida sisäpuolelta….

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

 

 

Kuvaus

Pienitalopuusta kaipaa liimaa pysyäkseen ruodussa. Kokoa talo kertaalleen ilman liimaa huomioidaksesi mihin liimaa tulee lisätä. Käytä erikeepperi tyyppistä liimaa (pikaliimoja tai kuumaliimaa en tähän suosittele).

Sisätyöt

Kaikki vaativat sisätyöt kuten koristemaalukset, mahdolliset sisäpuoliset ikkunoiden pielilistoitukset, verhotankojen pidikkeet ym. kannattaa tehdä ennen talon lopullista kokoamista.

Pienitalopuusta on mahdollista käsitellä kuten puuesine: lakata, vahata, maalata esim. akryyliväreillä. Vedellä ei kannata lutrata liikaa (se nostaa puun pinnan karvat pystyyn, hoituu hiomalla, jos niin pääsee käymään). Ulkopuolelle piirretyt ikkunanpielet, sokkelikivet ym. on kaiverettu. Ura auttaa eri värien rajaamisessa maalatessa.

Tarkempi ohje pakkauksessa (kts. vinjettikuva)

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Gepetto tuotteet

Gepetto vanerituotteet kuten Pienitalopuusta ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteeseen kuuluvia kaiverruksia (esim. huvilan ikunanpielet ja kivijalka) lukuunottamatta tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla.

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus>h3/>

Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Verstaalta (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.

Kesällä

osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .