Kustavilainen tuoli Gottland 2kpl 1:24

6.00

Paketissa on kaksi koottavaaKustavilaistyylistä tuolia.

Materiaali: Kotimaista käsittelemätöntä koivuvaneria. Koko:istuin: 1,7 cm etureuna x1,6 cm syvyys, kokosyvyys selkänojineen n.2 cm, korkeus/istuin n. 2 cm korkeus/selkänoja n. 3,7 cm.

Nitkuttele aluksi osat irti rauhallisesti. Tuolin kokoamiseen tarvitset erikeepperityyppistä liimaa.

Tuolin voit verhoilla tai käsitellä kuten minkätahansa puuesineen: maalata, lakata, vahata, öljytä….Kuvan kalusteet olen maalannut akryyliväreillä.

Klikkaa kuvia, näet paremmin.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Kustavilainen tuoli nukkekotiin 1:24

Kustavilaiset tuolit ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esimerkiksi maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja ja istumisesta kulunutta kohtaa hienolla hiekkapaperilla.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä

osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekot myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .