Kustavilainen työpöytä 1:12

12.90

Koottava työpöytä käsittelemätöntä koivuvaneria. Korkeus n. 6.2 cm leveys n. 11 cmsyvyys n. 5.5 cm (mitattu kannesta).

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat irti rauhallisesti. Kokoamiseen tarvitset erikeepperi tyyppistä liimaa. Kokoa ensin ilman liimaa niin näet mihin liimaa kannattaa laittaa.

Kokoa ensin pöydän runko ja laatikko ilman etulevjä. Sijoita laatikko kolon ja liimaa tässä etulevy paikoilleen. Takana on reikä joista voit työntää laatikkoa eteenpäin tarkistaaksesi ettei se vahingossa liimaannu kiinni pöytäosaan.

Kuvassa lipasto on maalaamaton. Usein kustavilaiset huonekalut maalataan valkoiseksi. Käytä ohentamatonta maalia (esim. akryyli) ja maalaa koristeiden kohdalla useamman kerran vähällä maalilla siveltimen lappeella niin koristekaiverrukset jäävät näkyviin. Muutenkin maalausjälki on yleensä kauniimpi useilla/parilla ohuella kerroksella kun yhdellä paksulla.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottava Kustavilainen työpöytä 1:12

Kustavilainen työpöytä nukkekotiin on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Työpöytä on käsittelemätön viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja ja tason kulunutta kohtaa hienolla hiekkapaperilla.

Aloita

kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa Kustavilainen työpöytä ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) työpöydän voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata…

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta tavataan täälä .