Paviljonki liukuovilla 1:12 malli alakerta

49.20

Koottavan paviljongin korkeus koottuna on n. 21.3 cm, sisätila 27×20 cm, pohjja/lattia 30x26cm. Huom. ! kuvassa paviljongin katolla on kattoterassin kaide, joka ei kuulu tähän pakettiin (löytyy kyllä valikoimista).

Päädyissä on rimakuviointi ja ikkunat. Sisäseinät on kuvioimattomat. Alakerta mallin lattia on isompi kuin katto. Koekokoa aina ensin ilman liimausta. Muista laittaa liukuovet paikoilleen ennen kuin liimaat kattopalan !

Paviljongista on myös malli yläkerta, jonka pohja on saman kokoinen kuin tämän mallin kattopala. Voit kerätä vaikka kerrostalon ja vielä kattoterassin päälle ! Alemmassa kuvassa näet kaksi yläkerta-paviljonkia tämän alakerta mallin päällä + katolla vielä kattoterassin kaide.

Paviljongit on hienoja ihan sellaisenaan,  jos haluat väriä voit lakata, maalata, petsata, vahata…osat. Itse käytän yleensä akryylivärejä.

 

Kuvaus

 Paviljonki liukuovilla (malli alakerta)

Koottava hurmaava paviljonki 1:12

Paviljonki malli alakerta
Paviljonki etiketti ja ohje.

Kokoa Paviljonki kaikessa rauhassa. Jos liimaat paviljongin kokonaan, kannattaa tehdä seinien sisätyöt (mahdolliset maalaukset, tapetoinnit, taulunkoulut…. mitä keksitkään ! ) ennen liimaamista.