Riippukeinun teline nukkekotiin 1:12

7.00

Paketissa on yhden telineen osat. Osat olemme valmistaneet kaikkia pötköttelijöitä ajatellen koivuvanerista verstaallamme Kangasalla. Paketissa ei ole mukana kangasta. Riippukeinun riippuosan voit tehdä vaikka vanhoista sukanvarsista tai sipulipussista, kuvassa vieressä – tulee todellinen verkkokeinu!

Mitat n. : Päätykappaleet L: 6.6 cm K:  6.5 cm Alatuet: P:17.5 cm K:1.3 cm.

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla rauhallisesti osat irti levystä. Telinettä ei välttämättä tarvitse koota liiman kanssa. Jos haluat liimata osat, käytä erikeepperityyppistä yleisliimaa tai puuliimaa. Vaneri on mainio käsiteltävä- kaikki käy. Telineen voit maalata, lakata, vahata, petsata tai “petsata” (tee peiteväristä tai akvarelliväristä erä haluamaasi “petsiä”, levitä kerralla koko alueelle ja pyyhi heti ylimääräiset pois, jos ei tullut tarpeeksi tummaa, levitä seuraava kerros vasta edellisen kuivuttua kunnolla).

Esittelijät (Mamma ja Pappa Päivi variksen käsialaa), nalle, kankaat ja sipulipussit kuvissa eivät kuulu pakettiin. Katso tuote kuvauksesta lisää ohjeita.

Sisältää pieniä osia. Ei sovellu alle 3 vuotiaille.

 

Kuvaus

Riippukeinun teline 1:12 nukkekotiaskarteluun

Riippukeinu
Paras paikka ystävän kanssa aurinkoisena kesäaaamuna. Verkko tässä versiossa on tehty sipulipussista (kolmen sipulin).

 

Koottava riippukeinun teline tarvitsee vielä kankaan tai verkon ( ei paketissa). Mamman mielestä hyvä koko kankaalle on n. 8×23 cm (pääty on tässä mitassa jo päärmätty).  Mamma on päärmännyt päät ja siksakannut reunat.

Riippukeinun teline
Mamma näyttää malllia.
Riippukeinun teline
Mamma taittaa kankaan pään kerran…
Riippukeinun teline
Ja toisen kerran.
Riippukeinun teline
Sitten vaan päät telineen loviin ja pötköttämään!

Jos käytät ohutta kangasta tai vaikka sipulipussia voi olla tarpeen sitoa kangas päistä nyttyyn ja kiertää narua tms. niin usein nytyn ympäri , että saat siitä jarrun telineen loven ulkopuolelle.

Riippukeinu nukkekotiin
Pappa on sitonut “jarruksi” ohutta rautalankaa.